Celoroční cestovní pojištění: za hranice kdykoli a bez starostí | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Celoroční cestovní pojištění: za hranice kdykoli a bez starostí

Pokud jezdíte do zahraničí vícekrát do roka a patříte mezi zodpovědnější jedince, kteří si v takovém případě sjednávají cestovní pojištění, možná jste přemýšleli nad tím, jestli neexistuje cesta, jak ušetřit čas, energii a finance v případě, že uzavíráte pojištění u stejné pojišťovny. Odpovědí na tuto otázku je celoroční cestovní pojištění.

Celoroční cestovní pojištění je cestovní pojištění sjednané na 365 dnů dopředu. Jednoduše si ho uzavřete on-line z domova a následujících 365 dnů si můžete jezdit za hranice jak často budete chtít. Vhodné může být nejen pro ty, kteří často jezdí na dovolenou, ale i pro studenty v zahraničí, případně i zaměstnance, co často jezdí na služební cesty

U celoročního cestovního pojištění platí určitá pravidla. Základním pravidlem je maximální délka výjezdu. Délka jednoho souvislého pobytu v zahraničí nesmí překročit stanovený počet dnů, který bývá většinou stanoven na 30, 45 nebo 90 dnů. U některých pojišťoven máte možnost si za příplatek sjednat pojištění na celou dobu bez nutnosti návratu.

Avšak v tom, kolikrát vyjedete za hranice, Vás omezení nečekají u žádné pojišťovny. A protože platíte pojistné jen jednou na celý rok dopředu, v důsledku to znamená, že čím častěji jezdíte za hranice, tím výhodnější pro vás celoroční cestovní pojištění bude. Pokud jezdíte jen jednou ročně v létě na dovolenou, bude lepší si sjednat standardní cestovní pojištění na počet dnů Vaší cesty.

Územní platnost bývá rozdělena obvykle na Evropu a celý svět, přičemž při druhé variantě si budete muset samozřejmě připlatit. Pojišťovny Vám vycházejí vstříc i v tom, že do Evropy se běžně počítají i blízké země Středomoří: Egypt, Izrael, Maroko, Tunisko a Turecko.

Pojištění se může vztahovat nejen na Vás, ale i na Vaši rodinu, partnera/partnerku nebo velké skupiny. Pojištění plně platí, i když pojištění cestují samostatně, v odlišných termínech, jak kterému z nich vyhovuje.

Pojištění může být také limitováno věkem, taková hranice bývá stanovena na 70 let věku klienta. Pro starší klienty pojištění buď není možné, nebo mívá vyšší sazby pojistného.

Za výhodou cenu tak obdržíte všechny výhody cestovního pojištění v takové variantě, jakou si vyberete. Pojištění léčebných výloh a asistenční služba jsou základem každého cestovního pojištění. Z připojištění lze zmínit například pojištění zavazadel, odpovědnosti nebo různých kategorií sportů. Sjednat si můžete pojištění pro pobyty turistické i pracovní.

Celoroční cestovní pojištění si u nás můžete uzavřít on-line z pohodlí domova na www.pojisteni.com/cestovni-pojisteni/krok-1. Můžete si z přehledně sepsaných nabídek pojišťoven vybrat tu, která Vám vyhovuje nejvíce. Během několika málo minut tak můžete být pojištěni na celý rok a vyjet na cesty.

Máte dotaz? Kontaktujte nás