e-Finance na Vánočních trzích v Brně | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

e-Finance na Vánočních trzích v Brně

Vánoce se kvapem blíží a s nimi i tradice Vánočních trhů na Brněnském výstavišti. Zástupci koncernu e-Finance, a.s. samozřejmě nebudou na trzích chybět.

Pokud byste tedy rádi získali informace o koncernu e-Finance, a.s., novinky o on-line pojištění například v oblasti pojištění psů a koček nebo povinného ručení, přijďte na Brněnské výstaviště. Dozvíte se navíc i podrobnosti a novinky o eFi Hotelu a Staré Tkalcovně a nové emisi našich dluhopisů.

Budeme Vás čekat v pavilonu G1 od 5. do 14. prosince. O čem se vlastně můžete dozvědět, pokud na výstaviště dorazíte?

Například podrobnosti o novinkách koncernu, další emisi dluhopisů eFi Palace. Již čtvrtá řada těchto žádaných dluhopisů na jméno s pevným úrokem je určena k financování druhé etapy výstavby komplexu eFi Palace. Dluhopisy jsou už v prodeji.

Součástí komplexu eFi Palace je tříhvězdičkový eFi Hotel, který je pro svoji vzdálenost – jen 7 minut pěšky od centra – vyhledávaným nejen tuzemskými, ale i zahraničními klienty. K hotelu patří i restaurace Stará Tkalcovna, která slaví v prosinci své první narozeniny. Do restaurace nemusíte jen na dobré jídlo a pití, ale pravidelně se v ní odehrávají i kulturní, především hudební akce. Služby obou těchto podniků se neustále vyvíjejí a zlepšují pro spokojenost našich zákazníků a klientů, kteří se k nám rádi vracejí.

Zcela odlišnou kapitolou je jeden z největších českých pojišťovacích serverů Pojisteni.com, který provozuje společnost e-Finance Makléři, s.r.o. Pojisteni.com přináší řadu novinek, služeb a možností v oblasti porovnání nabídek pojišťoven i sjednání široké škály pojištění on-line z pohodlí Vašeho domova. Zajímavým a relativně novým prvkem těchto stránek je i online srovnání nabídek pojištění psů a koček u všech pojišťoven, které je v České republice nabízejí.

V oblasti nemovitostí působí e-Finance, a.s., realitní divize, která úspěšně zprostředkovává prodej i pronájem nemovitostí nejen v Brně a na jižní Moravě. Naše stránky www.brnenske-byty.cz a www.e-finance-reality.cz Vám nabízejí přehled nabídek a poptávek bytů, domů i pozemků.

Zavítejte k nám tedy od 5. prosince do pavilonu G1. Těšíme se na Vás a jsme připraveni Vás informovat o novinkách naší společnosti nejen ze světa pojištění a realit. Pro ty, kteří mají Brněnské výstaviště poněkud „z ruky“, můžou se veškeré informace dozvědět samozřejmě také přímo u nás, na Bratislavské 52 v Brně-Zábrdovicích.

Máte dotaz? Kontaktujte nás