eFi Palace Hotel Brno*** | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

eFi Palace Hotel Brno***

Společnost e-Finance, a.s. se připravuje na veřejnou nabídku akcií
Společnost e-Finance, a.s. je v pokročilé fázi příprav na veřejnou nabídku akcií své dceřiné nemovitostní společnosti, EFI Hotels & Properties, a.s. V průběhu následujících pěti let plánuje společnost v rámci této strategie nabídnout akcie jak veřejnosti, tak institucionálním investorům. 
Svatomartinská husa v EFI Hostincích v Brně
Každoročně oblíbená Svatomartinská husa se nezadržitelně blíží a již nyní si můžete rezervovat svůj stůl v našich EFI Hostincích v Brně a na Zámku Račice, protože poptávka po naší husičce je obrovská. V nabídce nechybí ani Svatomartinská vína!
Podzimní EFI NEWS
V podzimním čísle najdete například zajímavý článek o úrazovém pojištění, kam investovat a proč, kde uspořádat firemní večírek, rodinnou oslavu či svatbu, co je nového v EFI Hostinci Osmec atd.
eFi Sun Bar & Pool je otevřen
Přijďte si k nám do eFi Sun Bar & Pool vychutnat slunce a osvěžit se ve venkovním bazénu se stylovým barem. Bohatá nabídka domácí pizzy, nápojů a jedinečných míchaných koktejlů Vám zpříjemní pobyt při koupání, odpočinku a relaxaci.
eFi trenér radí, jak do plavek!
Venku začíná být opravdu hezky a léto se pomalu, ale jistě blíží. Určitě Vás všechny zajímá, jak se co nejlépe připravit na plážovou sezónu. My jsme to pro Vás zjistili.
EFI NEWS Duben 2023
V dubnovém čísle na Vás čeká spousta novinek ze zákulisí skupiny e-Finance a.s. V tomto vydání najdete například nabídku ideálních prostor pro kongresy v Brně, zajímavý článek o dluhopisech, nebo proč letos navštívit Zámek Račice.
Máte dotaz? Kontaktujte nás