Restaurace Stará Tkalcovna | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Restaurace Stará Tkalcovna

Svatomartinská husa v EFI Hostincích v Brně
Každoročně oblíbená Svatomartinská husa se nezadržitelně blíží a již nyní si můžete rezervovat svůj stůl v našich EFI Hostincích v Brně a na Zámku Račice, protože poptávka po naší husičce je obrovská. V nabídce nechybí ani Svatomartinská vína!
Podzimní EFI NEWS
V podzimním čísle najdete například zajímavý článek o úrazovém pojištění, kam investovat a proč, kde uspořádat firemní večírek, rodinnou oslavu či svatbu, co je nového v EFI Hostinci Osmec atd.
eFi Sun Bar & Pool je otevřen
Přijďte si k nám do eFi Sun Bar & Pool vychutnat slunce a osvěžit se ve venkovním bazénu se stylovým barem. Bohatá nabídka domácí pizzy, nápojů a jedinečných míchaných koktejlů Vám zpříjemní pobyt při koupání, odpočinku a relaxaci.
EFI NEWS - vydání pro září 2022
Chcete-li vědět, co nového se v září bude dít na našich hotelech a EFI Hostincích, kde můžete uspořádat rodinnou oslavu či firemní věčírek, kam investovat nebo jak ochránit svoje úspory před inflací, v novém vydání EFI NEWS najdete odpovědi. Navíc jsme vyzpovídali našeho šéfkuchaře Honzu ...
Trvanlivé jídlo pro rodiny, seniory, studenty či jednotlivce
Trefit se do chuti každému není zrovna jednoduchý úkol, proto náš online obchod eFiShop.cz nabízí stovky produktů, ze kterého si vybere úplně každý. Jídlo, které pro Vás připravují kuchaři z našich restaurantů Stará Tkalcovna a TEFITI uspokojí úplně každého.
V restauraci Stará Tkalcovna nedávno proběhla zdařilá degustační akce. Plně obsazeno, obsluha v bílých rukavičkách a shon v kuchyni. Na pozadí živá klavírní hudba. Postupně bylo naservírováno osm chodů. I takto jednoduše by se dala ve zkratce páteční akce popsat.
Máte dotaz? Kontaktujte nás