Hattrick pro Wüstenrot: Ve Zlaté koruně zcela ovládla kategorii stavební spoření | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Hattrick pro Wüstenrot: Ve Zlaté koruně zcela ovládla kategorii stavební spoření

Praha 27. května 2015 – V soutěži Zlatá koruna 2015 v kategorii stavební spoření se na stupních nejvyšších umístily hned 3 produkty stavební spořitelny Wüstenrot. Zlatou korunou odborná porota ocenila její stavební spoření Kamarád+ pro děti do 18 let, Stříbrnou korunu získala loňská produktová novinka stavební spoření ProSpoření a Bronzovou korunu další novinka Wüstenrotu - překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení. 

Stavební spořitelna Wüstenrot letošním umístěním v soutěži jen potvrdila svou dlouhodobě nepřehlédnutelnou pozici na trhu stavebního spoření. Stavební spoření Kamarád+ prvenství obhájilo již po třetí v řadě a se čtyřmi Zlatými korunami se stává rekordmanem soutěže. 

„Vážím si toho, že odborná porota soutěže Zlatá koruna ocenila oba naše nové produkty vytvořené v loňském roce. Tedy jak spořicí tarif ProSpoření, tak překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení. Ani u oblíbeného stavebního spoření Kamarád+ pro děti do 18 let však nezapomínáme na inovace. I to v loňském roce prošlo významnými změnami. Jeho hlavní výhodu – smlouvu zdarma jsme samozřejmě ponechali,“ říká Pavel Vaněk, generální ředitel finanční skupiny Wüstenrot. 

Nejen spoření - ocenění získal i úvěrový produkt na financování bydlení

„Pro stavební spoření obecně je velmi důležité, že se mezi vítěze zařadil i úvěrový produkt Půjčka ProBydlení jako nástroj financování bytových potřeb, což bylo a stále je hlavním smyslem stavebního spoření,“ dodává Pavel Vaněk. Půjčka ProBydlení se setkává s velkým zájmem klientů. Za první čtyři měsíce letošního roku poskytla stavební spořitelna Wüstenrot úvěry v objemu 441 mil. korun, což je ve srovnání s rokem 2014 více než dvojnásobek. Klienti oceňují především rychlé rozhodnutí o poskytnutí úvěru do 24 hodin a možnost získat až 900 000 korun bez zajištění úvěru nemovitostí.  Další předností je volitelná doba splatnosti úvěru i výše splátky a možnost doložit dokumenty o účelu použití dodatečně. Půjčka ProBydlení je bez poplatku za vyřízení a poskytnutí úvěru.

 

zdroj: tisková zpráva finanční skupiny Wüstenrot

Máte dotaz? Kontaktujte nás