Nejlepší pojištění vozového parku nabízí Allianz pojišťovna. Obdržela cenu Fleet Awards 2015 | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Nejlepší pojištění vozového parku nabízí Allianz pojišťovna. Obdržela cenu Fleet Awards 2015

Praha, 29. října 2015; Vítězem osmého ročníku ankety ALD Automotive Fleet Awards v kategorii Pojištění vozového parku se stala Allianz pojišťovna se svým Komplexním flotilovým autopojištěním. S roční prodlevou tak opět potvrdila svou silnou pozici na trhu pojištění motorových vozidel a ke dvěma prvním místům z let 2012 a 2013 přidala minulý týden titul nejlepšího Fleetového produktu roku 2015.

„Tuto prestižní anketu každoročně vyhlašuje magazín pro efektivní správu a řízení vozových parků Fleet na základě rozhodnutí nezávislé odborné poroty. Nejvýznamnější domácí fleetové pojištění pak obdrží takzvanou „Fleetovou múzu“, která symbolizuje nápaditost a dynamiku. Jsem rád, že už máme na našem kontě jejich hezkou trojici,“ uvedl při příležitosti vyhlášení výsledků Jiří Jirsa, manažer flotilového pojištění Allianz pojišťovny.

V letošním ročníku získala Allianz Fleetovou múzu za produkt, který je inovativní od samého základu. „Balíčkové“ pojištění patří v Allianz k historii a kromě retailových klientů si dnes i firmy a podnikatelé mohou své vozy pojistit formou stavebnicového systému. Klienti si sami volí kombinaci pojistných nebezpečí, proti kterým chtějí být chráněni. Neboli si pro svou flotilu kupují jen to, co chtějí, a zároveň přesně vědí, za co kolik platí. Nespornou výhodou je i cestovní pojištění pro každého z členů posádky s limitem 2 miliony korun v ceně.

„Porota ocenila, že naše flotilové autopojištění vyhoví jak klientům, kteří požadují jen základní pojistnou ochranu, tak i těm nejnáročnějším, kteří chtějí mít pokryta všechna myslitelná rizika a chránit se před nečekanými výdaji v případě větší pojistné události,“ doplnil Jiří Jirsa. Plusové body sbírala Allianz pojišťovna i za to, že každému klientovi bez ohledu na velikost podnikání poskytuje individuální péči, a to jak při stanovení pojistného, tak při správě pojištění a veškeré komunikaci s ním.

Zdroj: Tisková zpráva Allianz pojišťovna, a. s. 

Máte dotaz? Kontaktujte nás