Nemovitost týdne: RD 3+kk, Šumice, okr. Brno – venkov | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Nemovitost týdne: RD 3+kk, Šumice, okr. Brno – venkov

RD3+kk_SumiceSpolečnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce  novostavby RD 3+kk, zastavěná plocha domu 79 m2,  pozemek 700 m2. Výstavba domu na klíč s nadstandardním provedením na pěkném pozemku. Energetická třída B.

Velmi povedený rodinný dům se sedlovou střechou s betonovou krytinou, menší velikostní kategorie, s velkým obytným prostorem, třemi samostatnými pokoji, pěknou koupelnou s vanou, sprchovým koutem, a samostatnou toaletou.

 Svými vnitřními prostory uspokojí nároky na bydlení 4členné rodiny.

Bezbariérovým řešením je vhodný i pro bydlení osob se sníženou pohybovou schopností. Elegantní dispoziční řešení zajišťuje oddělení denní části od noční.  

 RD3+kk_Sumice - pudorysDům je vytápěn elektřinou. Cihlová stavba je provedena ze systémové konstrukce pálených cihlových bloků Helus s následným zateplením tepelnou izolací. Celková tloušťka obvodové stěny je 450 mm.

 Stavba je prováděna tzv. na klíč a kupující má nyní možnost výběru interiérových prvků, které jsou v ceně domu ( obklady, dlažba, plovoucí podlaha). Cena je včetně kompletního dokončení a veškeré administrativy spojené s novostavbou rodinného domu. 

 Na daném pozemku proběhlo územní řízení a vyřízení stavebního povolení je zde značně zjednodušeno.

Dům je na velmi klidném místě Šumic s výborným dopravním spojením a dojezdovou vzdáleností do Brna . 

Další fotografie a kontakty na realitního makléře naleznete na stránce nabídky této nemovitosti.

Máte dotaz? Kontaktujte nás