Pojištění domácnosti | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Pojištění domácnosti

Znáte skutečnou hodnotu vašeho majetku?
Za poslední dva roky enormně vzrostly ceny nemovitostí. Pokud máte svoji nemovitost a Váš majetek pojištěn, kdy jste provedli aktualizaci smlouvy? Nejste náhodou podpojištění?   Majitelé nemovitostí mají majetek pojištěný, ale mohou se dostat do situace, kdy jim nenadálá udál...
Domov je to nejcennější, proto si zaslouží nejlepší pojištění

Vyznat se v nabídkách pojištění majetku není úplně snadné. Než si vyberete pojištění nemovitosti a domácnosti, zajímejte se o rozsah pojištění, limity pojistného plnění a výluky. Chvíli také přemýšlejte o událostech, která mohou zničit nebo poškodit váš domov.

Jak si pojistit cestu k moři, auto, život, dům a vlastní nešikovnost?
V životě může nastat celá řada událostí, kdy oceníte dobré pojištění. Bohužel neexistuje jedno univerzální pojištění, které by nabízelo ochranu ve všech myslitelných situacích. Poradíme vám, jaké pojištění vybrat v konkrétních životních situacích.
Na pojištění musí myslet i cyklisté
Srážka s jiným cyklistou, bruslařem, chodcem nebo zaviněná dopravní nehoda na silnici vás bez dobrého pojištění vyjde pěkně draho. I když speciální pojištění pro cyklisty pojišťovny nenabízí, můžete využít pojištění odpovědnosti za škody z běžného občanského života.
Na internetu můžete přijít o peníze i dobrou pověst. Cílem útočníků jsou hesla do internetového bankovnictví, platebních karet, sociálních sítí a redakčních systémů. Internetová rizika si lze pojistit. Které pojišťovny toto pojištění nabízejí?
Máte dotaz? Kontaktujte nás