Pojištění storna | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Pojištění storna

Pojištění storna zájezdu: Ochrana pro bezstarostné cestování
Pojištění storna zájezdu klíčovým prvkem pro každého, kdo chce mít klidnou mysl při plánování svých dovolených. V tomto článku se podíváme na to, co toto pojištění obvykle kryje, proč je výhodné ho sjednat a na co byste měli při výběru pamatovat.
EFI NEWS skupiny e-Finance za červen
V tomto vydání najdete například možnosti kde investovat a proč, zajímavý článek o pojištění, tip na svatby na Zámku Račice, recept na luxusní nanuky či tip na výlet do levandulového ráje.
Pojištění storna zájezdu
Pojištění storna zájezdu lze sjednat ve dvou variantách, a to samostatně, nebo jako součást cestovního pojištění. Jaké jsou jejich benefity? V článku najdete odpovědi.
Investiční Bulletin e-Finance za 4.Q 2022
Investiční bulletin společnosti e-Finance za poslední kvartál roku 2022 Vám přináší nejnovější aktuality z oblastí investic, staveb a dalších aktivit.
Chorvatsko: Velký přehled dopravních předpisů
Pokud letos plánujte vyrazit k Jaderskému moři vlastním vozidlem, dodržujte ve všech zemích dopravní předpisy. Přečtěte si, jaká pravidla je potřeba dodržovat nejen na chorvatských silnicích.
Jedete na lyže? Nepodceňujte přípravu a dodržujte pravidla FIS!
Každý rok se jen na českých horách zraní několik tisíc lyžařů. Na vině často bývá přeceňování vlastních sil, neopatrnost i porušování pravidel FIS. Přečtěte si, jak se připravit na lyžařskou sezónu, na co nezapomenout před odjezdem na hory a jak se chovat na svahu.
Máte dotaz? Kontaktujte nás