Pojištění zvířat | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Pojištění zvířat

Společnost e-Finance, a. s. nabízí svým klientům bezplatné zapůjčení náhradního vozidla v případě dopravní nehody. Podmínkou je dodržení pojistných podmínek a akceptace doby pronájmu pojišťovnou.

Praha, 22. října 2015; Allianz opět zlepšila svou pozici v žebříčku nejhodnotnějších světových značek. V letošním hodnocení konzultační společnosti Interbrand obsadila 54. příčku a zaznamenala 10% nárůst hodnoty oproti roku 2014 – na 8,5 miliardy amerických dolarů. O výborném umístění značky Allian...
Finanční skupina Wüstenrot od října spustila nové webové stránky www.wuestenrot.cz. Kromě inovovaného designu je internetová stránka pro klienty uživatelsky přehlednější. Došlo k zjednodušení struktury webu, který je nyní plně responsivní. Díky tomu se obsah komfortně zobrazuje na nejrůznějších typech zařízení - od počítače přes tablet až po mobilní telefon.
Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále ČPP) dnes startuje novou podzimní kampaň podporující její image univerzální pojišťovny nabízející svým klientům široký výběr produktů z oblasti životního i neživotního pojištění. Kampaň ČPP, která v letošním roce slaví 20 let na trhu, doprovází motto: Slavte s námi a získejte k novému pojištění dárek.
Součástí transakce je kromě prodeje akcií životní (Wüstenrot, životní pojišťovna, a.s.) i neživotní pojišťovny (Wüstenrot pojišťovna, a.s.) strategické partnerství mezi Allianz pojišťovnou a bankovní částí skupiny Wüstenrot, která zůstává nadále v rukou stávajících vlastníků. Nové partnerství umožní pojišťovně Allianz využívat k prodeji pojistných produktů i obchodní síť bankovní skupiny Wüstenrot. Ta bude naopak využívat sítě Allianz k prodeji svých hypotečních úvěrů a stavebního spoření.
Máte dotaz? Kontaktujte nás