Nabídka nemovitostí | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Nabídka nemovitostí

BD Holzova jde pomalu do finále
Na objektu BD Holzova v Brně-Líšni dále pokračují dokončovací práce, montáž druhé etapy venkovního zábradlí na pavlačích, úprava venkovní dlažby před bytovým domem, montáže finálních truhlářských prvků, příprava na dodávku a montáž kuchyňských linek.  Nadále probíhá příprava kol...
Výstavba bytů v Břeclavi pokročila ze studie do fáze stavebního řízení
V říjnu 2020 jsme dokončili práce na studiích bytových domů v Břeclavi. Během listopadu, prosince a ledna projekční oddělení e-Finance připraví projektovou dokumentaci pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení. Výstavba dvou bytových domů započne v polovině roku 2021 s tím, že...
Projekt Horní Lipová - první objekt je dokončen

V Horní Lipové v Jeseníkách jsme dokončili první apartmánový dům s názvem EFI ApartHotel. Ihned po zveřejnění nabídky se začali ozývat zájemci o dlouhodobé bydlení na jeden rok počínaje polovinou letošního září.

Prostorný obývací pokoj

Chci se s Vámi podělit o pocity, jaké jsem jako realitní makléř naší společnosti měla, když jsem se šla poprvé podívat na byt v Líšni na ulici Ševelova. Pěkný světlý byt s dobrými dispozicemi, v čistém domě a v příjemné lokalitě mi hned padl do oka!

Společnost e-Finance, a.s., realitní divize hledá kupce pro zahradu se zděnou chatou 2+kk s číslem evidenčním, s garáží a možností další výstavby, zastavěná plocha 45 m2. Do chaty je zavedena elektřina 230/400 V. Příjezd po asfaltové komunikaci .
Byt 1+kk, Brno - Chaloupeckého náměstí. Bytová jednotka je ve čtvrtém podlaží cihlového domu s výtahem. Byt je po celkové rekonstrukci včetně vytápění tepelným čerpadlem. Velmi malé měsíční náklady.
Máte dotaz? Kontaktujte nás