Vranov, nové rodinné domy v sousedství Brna i Moravského krasu | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Vranov, nové rodinné domy v sousedství Brna i Moravského krasu

celkový pohledPo úspěšné realizaci projektu rodinných domů v obci Krasová jsme spustili další developerský projekt výstavby „na zelené louce“. Podařilo se nám získat parcelu o celkové výměře 4.931 m2 ve Vranově u Brna, místě vyhledávaném nejen poutníky mířícími do barokního kostela Nanebevzetí Panny Marie. V této lesem obklopené obci s vynikající kvalitou bydlení stavíme 9 rodinných domů – tři dvojdomy a tři solitéry. Domy typově označené písmeny A až D jsou koncipovány jako 4+kk a 5+kk o dvou až třech nadzemních podlažích s užitnou plochou od 143 m2 do 220 m2 s pozemky o výměrách 469 m2 až 725 m2. V domech typu A, B a C jsou vlastní garáže, vytápění je zajištěno plynovým ústředním topením a k dispozici jsou veškeré inženýrské sítě.
Celková prodejní cena všech domů je přibližně 83,9 mil. Kč.


A1

Rodinný dům A1
Samostatně stojící třípodlažní dům 5+kk s garáží 19,2 m2, která je propojena se zádveřím a s technickou místností a sklepem. Samozřejmostí jsou dvě koupelny. Podlahová plocha celého domu je 215 m2. Podrobné informace k tomuto domu najdete zde.

 

 

Rodinné domy A2-A5
A5, A4, A3, A2Zrcadlově souměrné dvojdomy 5+kk. Každý dům má svoji garáž 18,5 m2, která je propojena se zádveřím. V prvním nadzemním podlaží najdete ještě technickou místnost a jeden pokoj. Ve 2. NP se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem 40,7 m2 a koupelna 5,2 m2 vybavená umyvadlem, WC, bidetem a sprchovým koutem. Ve 3. NP jsou další tři obytné pokoje, samostatné WC a koupelna vybavená vanou, dvěma umyvadly a otopným žebříkem. Podlahová plocha celého domu je 161,1 m2. Podrobné informace k jednotlivým domům najdete na následujících odkazech:
Rodinný dům A2  Rodinný dům A3  Rodinný dům A4   Rodinný dům A5    

 

B1, B2Rodinné domy B1-B2
Zrcadlově souměrné dvojdomy 4+kk. Každý dům má svoji garáž 20,8 m2, která je propojena se zádveřím. Z garáže je dále vstup do technické místnosti se sklepem. Ve 2. NP naleznete obývací pokoj s kuchyňským koutem 61 m2 a koupelnu vybavenou umyvadlem, sprchovým koutem, WC, bidetem a otopným žebříkem. Ve 3. NP jsou 3 pokoje/ložnice, samostatné WC a koupelna vybavená dvěma umyvadly, vanou a otopným žebříkem. Podlahová plocha celého domu je 195 m2. Podrobné informace k domům typu B najdete zde: Rodinný dům B1     Rodinný dům B2    

C
Rodinný dům C
Samostatně stojící dům s garáží ve 2. NP o výměře 18,4 m2, propojenou s chodbou. Z chodby v klidové části vstoupíte do tří pokojů 11,9 m2, 10,6 m2 a 13,4 m2 a do koupelny s umyvadlem, sprchovacím koutem, WC, bidetem a otopným žebříkem. Ve spodním patře (1 NP) je samostatné WC, koupelna vybavená umyvadlem, vanou a sprchovým koutem, ložnice a otevřený obývací prostor s kuchyňskou částí 46,5 m2. Z obývacího prostoru je výstup na prostornou terasu 40,7 m2. Podlahová plocha celého domu je 219,7 m2 včetně terasy. Podrobné informace k domu C najdete zde.

 

DRodinný dům D
Samostatně stojící dům 4+kk bez garáže. Vstupními dveřmi se dostaneme do zádveří,  ze kterého je možné pokračovat do koupelny vybavené WC, bidetem, umyvadlem, sprchovacím koutem a otopným žebříkem. V 1. NP se nachází obývací pokoj s kuchyňskou částí 49,1 m2. Z obytné části jsou navrženy 2 vstupy na terasu. V 2. NP je chodba 9,5 m2, ze které jsou přístupné 3 pokoje a samostatné WC. Druhá koupelna je osazena dvěma umyvadly, vanou a otopným žebříkem. Podlahová plocha celého domu je 143,3 m2. Podrobné informace k domu D najdete zde.

 

Vranov A2-A3


Výstavba je v plném proudu
Po dlouhé zimě konečně přišlo dlouho očekávané jaro nejen kalendářní, ale i to skutečné meteorologické. Rtuť a displeje na teploměrech zůstávají trvale nad nulou a tak se naše pozemky ve Vranově začaly hemžit zedníky, techniky, inženýry a stavební technikou. Příchod jara jsme uvítali na základové desce dvojdomu A2-A3 mezi prvními šáry obvodového zdiva. Růst stavby všech domů je teď viditelný každým dnem.

 

  Vranov A2-A3_2        Vranov D-A1

 

Máte dotaz? Kontaktujte nás