Zámek Račice, Račice-Pístovice - předzámčí | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Zámek Račice, Račice-Pístovice - předzámčí

Jedná se o renesanční zámecký komplex v malebném prostředí mezi Drahanskou vrchovinou a Moravským krasem. Je umístěn ve vlastním lesoparku o rozloze 5,5 hektaru. Zámecký komplex se skládá z budov zámku, předzámčí a několika přilehlých budov.

Vlastní zámek čeká rekonstrukce a citlivá přestavba na konferenční wellness hotel.

V Předzámčí jsou prostory umožňující bydlení pro turisty, cykloturisty a sportovně založené rodiny. Tato část prošla v roce 2021 a 2022 rekonstrukcí vnitřních prostor.

V předzámčí jsou v nabídce 4 zcela nové a luxusní apartmány typu Superior Diamond pro jednu až dvě osoby vybavené nábytkem z bukového masivu. Ke třem apartmánům náleží velká soukromá terasa s posezením a výhledem do údolí. Čtvrtý apartmán má sklípek s kuchyňským koutem.

Dále je k dispozici 1 jednolůžkový a 4 dvoulůžkové pokoj Deluxe Diamond.

V nabídce jsou také apartmány a pokoje turistického typu. Jedná se o apartmán typu Classic pro 4 osoby a apartmán pro 7 osob, 2 dvoulůžkové pokoje Classic s vlastním sociálním zařízením, a pokoje typu Tourist pro 2, 3 a 4 osoby se společným sociálním zařízením. Hosté všech těchto pokojů mohou využívat sdílené kuchyňky.

V předzámčí se nachází ubytování pro celkem 39 hostů.

Nově jsme v létě 2023 uvedli do provozu zrekonstruovanou budovu bývalé konírny, která nyní slouží jako EFI Hostinec Konírna, recepce pro ubytování hostů a samotný sál nabízí perfektní prostory pro firemní akce, školení, rodinné oslavy či svatby.
Máte dotaz? Kontaktujte nás