Wüstenrot snižuje úrokové sazby Půjčky ProBydlení | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Wüstenrot snižuje úrokové sazby Půjčky ProBydlení

Praha 1. října 2015;

S platností od 1. října snižuje stavební spořitelna Wüstenrot úrokové sazby u Půjčky ProBydlení o 0,5 % p. a. Další novinkou je snížení požadavků na zajištění tohoto úvěru.

Za zvýhodněné úrokové sazby poskytne Wüstenrot úvěry v limitovaném objemu 500 milionů korun, a to u žádostí podaných do 31. 12. 2015.

„Půjčka ProBydlení má široké spektrum využití. Lze s ní financovat jak drobné úpravy v bytě, tak i nákladnější rekonstrukce bydlení. Jsem přesvědčena, že úroková sazba u úvěru bez akontace a zajištění se splatností do 10 let ve výši od 4,5 % ročně je pro žadatele velmi atraktivní,“ komentuje mimořádnou nabídku Dagmar Náhlíková, vedoucí úseku vývoje bankovních produktů finanční skupiny Wüstenrot.

Horní hranici úvěru poskytovaného bez jakéhokoliv zajištění zvýšila stavební spořitelna u jednotlivce na 500 000 korun a u více žadatelů (manželé, partneři apod.) na 700 000 korun. Zajištění nemovitostí požaduje až u úvěrů přesahujících 1 milion korun.

Zpracování a poskytnutí Půjčky ProBydlení je do konce roku zdarma. V PÚ-tarifu OF-P je bez poplatku i uzavření nové smlouvy o stavebním spoření, ke které je poskytován úvěr. 

Zájemci o Půjčku ProBydlení jistě uvítají rychlé rozhodnutí o úvěru do 24 hodin i výplatu úvěrových prostředků předem před doložením dokladů o účelu použití na řešení bytových potřeb. 

Přehled úrokových sazeb a podrobné informace o Půjčce ProBydlení jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz.

 

Zdroj: tisková zpráva Finanční skupiny Wüstenrot v České republice

Máte dotaz? Kontaktujte nás